HET E-BOOK CUBACONGA

Niets van wat ons wordt verteld over Cuba is waar.

Cubanen leven niet van 20$ in de maand.

Er zijn geen twee valuta op Cuba 

Niemand drinkt Mojitos of rookt sigaren (bijna niemand)

Er is geen Salsa op elke straathoek (buiten de toeristische zones)

Aan het schrijven van dit boek gingen ruim 27 maanden research vooraf. We zijn geen reisboogje, we leven hier en leren nog elke keer bij. We updaten het boek dus drie keer per jaar. Het is dan ook niet alleen vermakelijk, het is nog feitelijk correct ook. CubaConga begint waar andere reisgidsen ophouden.

Zoals Hans schreef:’ Jouw boek is komisch, praktisch en staat vol dingen die iedereen zou moeten weten voor ze naar Cuba gaan. Heb er heel veel plezier van gehad, en het was nog nuttig ook!’

Er hebben heel veel mensen meegewerkt aan dit boek (sommigen waren zich hiervan totaal niet bewust) en al die mensen zijn wij bijzonder veel dank verschuldigd.

Cuba begint waar (onze) logica ophoudt. CubaConga begint waar alle andere reisgidsen ophouden. Het geeft je een kijkje achter de schermen van het Cubaanse leven.

Hoe beter je plan B hoe groter de kans dat plan A slaagt. (Cubaanse logica)

Het e-boek beslaat 225 goed gevulde A4-tjes (42000 woorden) en staat boordevol tips en adviezen die de kwaliteit van jou vakantie enorm zullen verhogen en de kosten zullen verlagen. Hier en daar strooien we er een anekdote doorheen…

Het kost 15,– en er zit nog een “niet goed geld terug” garantie op ook.

Koop NU!

Mocht je dat toch nog een te groot risico vinden, bestel (en lees) dan ‘De Cubaanse Dimensie’ voor 7 om kennis te maken.

Onze garantie is heel simpel: Vind je het niet leuk? Leer je er niets van? Geeft het je geen beter begrip van de bijzondere Cubaanse mentaliteit? Of welke reden dan ook? Mail ons en we sturen je een refund. We hebben genoeg tevreden klanten om ons druk te maken om die paar onbevredigden.

Over geld gesproken. Het Cubaanse systeem lijkt in niets op wat jij gewend bent. Snap het geld voor je vertrekt!

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox, zowel in ePub als PDF formaat. We hebben geen papieren versie omdat we die niet vaak genoeg kunnen updaten. Cuba verandert op het moment snel en om het boekje actueel te houden bewerken we het drie keer per jaar!

Veel plezier op Cuba, het interessantste land ter wereld (voor mij dan).

Het boek bestaat duidelijk uit meer dan een compilatie van deze blog. We gaan overal één of twee niveaus dieper op in en hebben er een spel van gemaakt om je ego en beurs te beschermen.

Een eerste tip is helemaal gratis… op de bestelpagina besparen we je een paar uur bij aankomst.

‘CubaConga zou verplichte lectuur moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat en meer uit zijn reis wil halen…’ (Karin)

66 gedachten over “HET E-BOOK CUBACONGA”

 1. Goedendag,
  Op 1 september heb ik het e-boek CubaConga besteld. Tot op heden heb ik nog steeds geen link of iets anders ontvangen. Het bedrag is op 1 september afgeschreven. Kunt u mij laten weten wat te doen?
  Mvg

  1. Hola Ria,
   Zoals je in de comments hieronder kunt lezen gaat het tegenwoordig wel eens vaker mis doordat iedereen bang is voor de sancties van Trump en steeds vaker alles wat met Cuba te maken heeft als ‘gevaarlijk’ wordt gezien. Veel mailproviders blokkeren ons gewoon :-(.

   De oplossing is, zoals je ook hieronder kunt lezen, gewoon een mailtje sturen naar [email protected] want daar kunnen we gewoon op antwoorden zodat we niet in de spam terecht komen.
   Wees niet te ongeduldig, we zitten op Cuba en zijn slechts 1 a 2 keer per dag online :-).

 2. Een bestelling gedaan en een mail retour ontvangen maar geen idee hoe deze ebook te openen op mijn iPad.
  3 keer op de link CUBACONGANL gedrukt maar kan geen bestand vinden op mijn iPad. Link geeft nu aan dat het download limiet voor dit bestand is bereikt.
  Deze simpele ziel komt er niet verder mee, heeeelp

 3. Beste Jan, ik vind zijn manier van terug communiceren ook echt irritant. Maar misschien komt het door dat hij de Nederlandse taal niet beheerst.

  1. Beste Maaike (en Jan),
   Mijn Nederlands is prima, al denkt mijn uitgever daar af en toe anders over :-). Ik reageer altijd kort en tot het punt omdat internet op Cuba niet heel betrouwbaar is.
   We proberen op alle vragen een zo goed mogelijk antwoord te geven. Zelfs als we het een domme vraag vinden.
   En soms reageren we wat cynisch… Als dat je tegen de borst stuit zul je het boek ook niet waarderen en kun je het beter niet bestellen. We hebben namelijk ook in het boek wel wat cynische observaties over de onzin die over Cuba verteld wordt.

  2. Beste,

   Hoe zit het de stopcontacten in cuba. Lees op meerdere paginas dat er veel verschillende types zijn. Beetje onduidelijk allemaal. In jullie boek heb ik er ook niks over kunnen vinden.

   Hoor graag van je,

 4. Dennis Vermeer

  Wellicht een goed idee om dit boek volgende week in het vliegtuig te lezen.
  Maar heb je ook een kortingscode?

  Groet, Dennis

  1. Is een internationaal rijbewijs nodig om een auto te huren op Cuba? Ik lees het graag, hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *