FAQ

V: Ik begrijp dat jullie anoniem willen blijven, maar hoe kan ik contact opnemen?

A: Mail naar [email protected] voor al je vragen, opmerkingen of klachten.

V: Hoe komt het dat dit blog zo afwijkt van wat ik elders gelezen heb?

A: Wij wonen op Cuba (50% van het jaar sinds 2008, permanent sinds 2012) en alle juichverhalen over salsa, mojitos en vreselijk aardige Cubanen hebben een commerciële basis en worden geschreven door mensen die twee of drie weken op bezoek komen. Ze maken alle beginnersfouten en leggen vervolgens uit hoe jij die ook kunt maken.

Wij verdienen enkel (een centje bij) met de verkoop van ons boek en willen je verder geen luchtkastelen verkopen maar je helpen Cuba te begrijpen.

V: Waarom zo’n afwijkend boek?

A: Een paar jaar geleden begon de telefoon steeds vaker te rinkelen en belden vrienden, kennissen en vrienden van vrienden allemaal met dezelfde vraag: Jij schijnt heel veel over Cuba te weten… vertel eens… Na een tijdje werden we het zelfde verhaal (hoe leuk ook) vertellen een beetje zat en schreven we het e.e.a. op… Dat groeide uit tot een boek. En daar kun jij nu van profiteren.

V: Hoe krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

A: Een mailtje is genoeg. [email protected]

V: Wie zijn jullie?

A: Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Kijk de video nog een keer als je niet snapt waarom.

V: Kan ik ook een papieren versie krijgen?

A: Neen, wij houden allereerst van bomen en ten tweede updaten we het boek minimaal drie keer per jaar. Stel je de logistieke nachtmerry van papieren boeken eens voor… Up to Date is eBook.

V: Ik had nog een andere vraag. Wat moet ik doen?

A: Ons mailen op [email protected] en dan hopen dat we niet op Cuba zitten, want dan duurt het antwoord wat langer :-). Nu krijgen we nogal wat vragen, dus vragen die met een simpele google zoekopdracht te beantwoorden zijn krijg je terug.

Alsmede vragen als: ‘weten jullie hoe dat leuke hotel bij het station in Camaguey heet? We hebben daar heerlijk geslapen!” Ja dat weten we, maar als dat belangrijk voor je is had je het zelf moeten onthouden. overigens is dat ook simpel met Google te achterhalen.

V: Waarom zou ik jullie boek kopen?

A: Omdat we je heel erg veel uitleggen over Cuba, tips en adviezen geven die van pas komen, je ego beschermen en je vakantie leuker maken… Genoeg?

V: Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

A: Algemene voorwaarden

13 gedachten over “FAQ”

  1. Goedemorgen,
    net het boekje Cuba Congo 2022 betaald maar het lukt niet om hem te downloaden. (Ben nu in Cuba) Helaas krijg ik de melding dat ik al 3x heb getracht te downloaden.

    Wat nu? Kunnen jullie me helpen?

  2. Ik kom sinds 2008 ieder jaar zo een 6-8 weken per jaar in Cuba. Voornamelijk Santiago de Cuba. Ik heb met veel plezier en lol Cubaconga gelezen. Een feest van herkenning. Een beschrijving van Cuba zoals Cuba is. Top en goede tips! Een must voor Cubagangers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *