V: Ik begrijp dat jullie anoniem willen blijven, maar hoe kan ik contact opnemen?

A: Mail naar cubabookconga@gmail.com voor al je vragen, opmerkingen of klachten. We reageren altijd, soms wat langzamer als we op Cuba ff geen internet hebben…

V: Hoe komt het dat dit blog zo afwijkt van wat ik elders gelezen heb?

A: Wij wonen op Cuba (60% van het jaar sinds 2008) en alle juichverhalen over salsa, mojitos en vreselijk aardige Cubanen hebben een commerciële basis en worden geschreven door mensen die twee of drie weken op bezoek komen en een commercieel belang hebben.

Wij verdienen enkel (een centje bij) met de verkoop van ons boek en willen je verder geen luchtkastelen verkopen maar je helpen Cuba te begrijpen en echt te beleven.

V: Waarom zo'n afwijkend boek?
A: Zie antwoord op dezefde vraag over dit blog hierboven. We wonen hier en kijken dus met de ogen van een local.
V: Hoe krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

A: Een mailtje is genoeg. cubabookconga@gmail.com. Je hebt 3 maanden om je geld terug te vragen als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent.

V: Wie zijn jullie?
A: Dat kunnen we je helaas niet vertellen. Kijk de video nog een keer als je niet snapt waarom.
V: Kan ik ook een papieren versie krijgen?
A: Neen, wij houden allereerst van bomen en ten tweede updaten we het boek minimaal twee keer per jaar. Stel je de logistieke nachtmerry van papieren boeken eens voor… Up to Date is eBook.
V: Ik had nog een andere vraag. Wat moet ik doen?

A: Ons mailen op Cubabookconga@gmail.com en dan hopen dat we niet op Cuba zitten, want dan duurt het antwoord wat langer :-). Nu krijgen we nogal wat vragen, dus vragen die met een simpele google zoekopdracht te beantwoorden zijn krijg je terug.

Alsmede vragen als: ‘weten jullie hoe dat leuke hotel bij het station in Camaguey heet? We hebben daar heerlijk geslapen!” Ja dat weten we, maar als dat belangrijk voor je is had je het zelf moeten onthouden. Overigens is dat ook simpel met Google te achterhalen.

V: Waarom zou ik jullie boek kopen?
A: Omdat we je heel erg veel uitleggen over Cuba, tips en adviezen geven die van pas komen, je ego beschermen en je vakantie leuker maken… Genoeg?
V: Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

2 Reacties

 1. Bert

  Prijs van deze excursie 2 keer 40 centavos MN (oftewel 3 cent) ongeveer.

  Kun je me uitleggen waarom 40 centavos MN maar 3 cent is.
  1 US dollar is toch 24 CUP?

  Gr,

  Bert.

  Antwoord
  • Conga

   Als 1 dollar 24 Cup is (soms is het 25) dan is 1 CUP dus 4 cent. 80 centavos (0,8 CUP) is dus 3,2 cent… Per persoon kom je op 1,6 cent uit, samen op ongeveer 3 cent… Heb jij niets te doen?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This