HET E-BOOK CUBACONGA

Niets van wat ons wordt verteld over Cuba is waar.

Cubanen leven niet van 20$ in de maand.

Er zijn geen twee valuta op Cuba 

Niemand drinkt Mojitos of rookt sigaren (bijna niemand)

Er is geen Salsa op elke straathoek (buiten de toeristische zones)

Aan het schrijven van dit boek gingen ruim 27 maanden research vooraf. We zijn geen reisboogje, we leven hier en leren nog elke keer bij. We updaten het boek dus drie keer per jaar. Het is dan ook niet alleen vermakelijk, het is nog feitelijk correct ook. CubaConga begint waar andere reisgidsen ophouden.

Zoals Hans schreef:’ Jouw boek is komisch, praktisch en staat vol dingen die iedereen zou moeten weten voor ze naar Cuba gaan. Heb er heel veel plezier van gehad, en het was nog nuttig ook!’

Er hebben heel veel mensen meegewerkt aan dit boek (sommigen waren zich hiervan totaal niet bewust) en al die mensen zijn wij bijzonder veel dank verschuldigd.

Cuba begint waar (onze) logica ophoudt. CubaConga begint waar alle andere reisgidsen ophouden. Het geeft je een kijkje achter de schermen van het Cubaanse leven.

Hoe beter je plan B hoe groter de kans dat plan A slaagt. (Cubaanse logica)

Het e-boek beslaat 225 goed gevulde A4-tjes (42000 woorden) en staat boordevol tips en adviezen die de kwaliteit van jou vakantie enorm zullen verhogen en de kosten zullen verlagen. Hier en daar strooien we er een anekdote doorheen…

Het kost 15,– en er zit nog een “niet goed geld terug” garantie op ook.

Koop NU!

Mocht je dat toch nog een te groot risico vinden, bestel (en lees) dan ‘De Cubaanse Dimensie’ voor 7 om kennis te maken.

Onze garantie is heel simpel: Vind je het niet leuk? Leer je er niets van? Geeft het je geen beter begrip van de bijzondere Cubaanse mentaliteit? Of welke reden dan ook? Mail ons en we sturen je een refund. We hebben genoeg tevreden klanten om ons druk te maken om die paar onbevredigden.

Over geld gesproken. Het Cubaanse systeem lijkt in niets op wat jij gewend bent. Snap het geld voor je vertrekt!

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox, zowel in ePub als PDF formaat. We hebben geen papieren versie omdat we die niet vaak genoeg kunnen updaten. Cuba verandert op het moment snel en om het boekje actueel te houden bewerken we het drie keer per jaar!

Veel plezier op Cuba, het interessantste land ter wereld (voor mij dan).

Het boek bestaat duidelijk uit meer dan een compilatie van deze blog. We gaan overal één of twee niveaus dieper op in en hebben er een spel van gemaakt om je ego en beurs te beschermen.

Een eerste tip is helemaal gratis… op de bestelpagina besparen we je een paar uur bij aankomst.

‘CubaConga zou verplichte lectuur moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat en meer uit zijn reis wil halen…’ (Karin)

66 gedachten over “HET E-BOOK CUBACONGA”

 1. Goedendag,
  Hoelang duurt het eer ik het e-book in mijn mailbox krijg?
  Ik heb via PayPal betaald en daar staat, in mijn account, dat het in behandeling is?
  Groetjes Antonia

  1. volgens paypal duurt hun controle maximaal 72 uur…. gelukkig zijn wij sneller en heb je mail van ons met je boekje… schroom niet ons te contacten als je nog vragen hebt!

 2. Beste CubaConga,

  Onze reis zit er intussen op, alles is -naar Cubaanse normen- erg vlot verlopen.
  Jouw boek was erg waardevol tijdens de voorbereiding van onze reis, maar ik heb het ook tijdens onze reis nog even herlezen omdat reizen in Cuba wel vraagt dat je goed wakker bent!

  Veel succes nog daar.

  Vriendelijke groeten,
  Jan

 3. Goedenavond,

  In 2016 heb ik Cuba Conga en Seks, liefde en lekker eten op Cuba gekocht en met veel plezier gelezen.
  Is toe te sturen wat er sindsdien veranderd is?

  Met hartelijke groet,

  Peter

  1. Hola Peter,
   We zitten nu midden in de Covid en echt alles is anders :-(.
   Ik wacht met het updaten van de boeken tot dit overgewaaid is. Sowieso is Cuba op het moment geen aanrader, we hebben het lastig hier…

  2. De 2021 versie staat online… Maar ik adviseer iedereen zijn reisplannen nog maar even uit te stellen… Cuba is best wel een puinhoop…

 4. Eugenie Verploegen

  Goedemiddag,

  Na het lezen van jullie blog heb ik gisteravond besloten het boek CubaConga te bestellen. Het geld is afgeschreven, maar ik heb nog niets ontvangen. Ook niet in mijn spam.

  Hoe gaan we dit oplossen?

  1. Hola Eugenie,
   Als het goed is zijn we binnenkort, nadat Trump vertrokken is, van dit probleem af. Iedereen is bang ook maar iets dat met Cuba te maken heeft vanwege de US sancties. Veel van ons wordt dus tegen gehouden. Zou je een mailtje willen sturen naar [email protected] Geen enkele provider kan ons antwoord dan als spam aanmerken en we sturen je een link.

   Sorry namens Trump en zijn trawanten :=)

  2. Eugenie Verploegen

   Goedemiddag,

   bedankt voor jullie reactie.
   Ik heb inmiddels een mail gestuurd en kijk er naar uit om de link van het e-book te ontvangen

  3. Goede middag,
   Ik vroeg me af hoe de situatie in Cuba is op dit moment. Valt er de komende tijd (februari) te reizen / backpacken? Ik las een reactie van afgelopen zomer van je dat het best wel een puinhoop is.
   Groet ilse

  4. Hola Ilse,
   Op dit moment is alles prima hier… veel is weer gewoon open en ook reizen tussen steden gaat goed met de Viazul. Je zou dus vandaag een prima back pack reis kunnen maken. Maar dat is vandaag… meer dan een maand in de toekomst kijken kan ik niet dus ik kan je weinig vertellen over de situatie in februari… Cuba heeft bewezen dat de gezondheid van de eigen bevolking belangrijker is dan het broodnodige toerisme dus voor je het weet gooien ze weer alles dicht. Iedereen die beweert iets zinnigs te kunnen zeggen over de situatie over 40 dagen… Is gek 🙂

 5. Goedemiddag,

  wij gaan zaterdag naar Cuba hebben je leuke boek gelezen, willen iets met een fietstour. daar konden we over mailen begrijp ik.
  Hartelijke groet,
  Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *