HET E-BOOK CUBACONGA

Niets van wat ons wordt verteld over Cuba is waar.

Cubanen leven niet van 20$ in de maand.

Er zijn geen twee valuta op Cuba

Niemand drinkt Mojitos of rookt sigaren (bijna niemand)

Er is geen Salsa op elke straathoek.

 

Aan het schrijven van dit boek gingen ruim 27 maanden research vooraf. Het is dan ook niet alleen vermakelijk het is ook nog nuttig en feitelijk correct.

Zoals Hans schreef:’ Jouw boek is komisch, praktisch en staat vol dingen die iedereen zou moeten weten voor ze naar Cuba gaan. Heb er heel veel plezier van gehad, en het was nog nuttig ook!’

Er hebben heel veel mensen meegewerkt aan dit boek (sommigen waren zich hiervan totaal niet bewust) en al die mensen zijn wij bijzonder veel dank verschuldigd.

Cuba begint waar (onze) logica ophoudt. CubaConga begint waar alle andere reisgidsen ophouden. Het geeft je een kijkje achter de schermen van het Cubaanse leven.

Hoe beter je plan B hoe groter de kans dat plan A slaagt. (Cubaanse logica)

Het e-boek beslaat 133 goed gevulde A4-tjes (32000 woorden) en staat boordevol tips en adviezen die de kwaliteit van jou vakantie enorm zullen verhogen en de kosten zullen verlagen.

Het kost 11.95 en er zit nog een “niet goed geld terug” garantie op ook.

Die garantie is heel simpel: Vind je het niet leuk? Leer je er niets van? Geeft het je geen beter begrip van de bijzondere Cubaanse mentaliteit? Of welke reden dan ook? Mail ons en we sturen je een refund.

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox, zowel in ePub als PDF formaat.

Veel plezier op Cuba, het interessantste land ter wereld (voor mij dan).

Het bestaat duidelijk uit meer dan een compilatie van deze blog. We gaan overal één of twee niveaus dieper op in en hebben er een spel van gemaakt om je ego en beurs te beschermen.

Een eerste tip is helemaal gratis… op de bestelpagina besparen we je een paar uur op Cuba.

‘CubaConga zou verplichte lectuur moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat en het optimale uit zijn reis wil halen…’

 

Sharing is Caring

14 gedachtes over “HET E-BOOK CUBACONGA

 1. Ik heb het ebook zojuist aangeschaft en geprobeerd te downloaden op mijn iPad. Dit is niet gelukt en nu staat er dat mijn download limiet is bereikt???
  Ik wild hem sowieso eigenlijk liever als boekje, maar ik heb denk ik iets fout gedaan. Waar vind ik nu alsnog mijn ebook?

  Vriendelijke groet,
  Inge schouman

  1. Inmiddels is het ebook in je inbox opgedoken Inge :-).
   We houden het electronisch omdat we het bijna maandelijks updaten… Cuba verandert snel en we willen geen zolder vol gedrukte outdated boeken 🙂

  1. Ach… commercieel gezien wel :-). Er zijn wel een aantal dingen veranderd al was het maar omdat Trump de boel weer op slot heeft gegooid. De Obama/Trump yoyo heeft nogal impact op Cuba gehad, alsmede Orkaan Irma… Maar op zich kun je nog prima uit de voeten met de 2017 versie.

 2. hoi, heb geen paypal, wel visa of bankgiro. Hoe doe ik dat als ik het ebook wil ontvangen?
  groeten
  Ronald Rovers
  Waalre

  1. Hola Greet,

   Deze hele site is in het Nederlands (of in ieder geval mijn beste benadering daarvan)… In welke taal denk je dat het boek is?

   Voor we hierover verbaal gaan pingpongen… als je het hier bestelt, dan is het in het Nederlands…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *