fbpx

BESTEL en TIP(je)

Pas op! Na het lezen van deze pagina besef je dat je ons boek nodig hebt! CubaConga verlaagt je budget met 20-30% terwijl het je leven op Cuba rijker en leuker maakt!
Als je denkt dat alle waardevolle informatie gratis moet zijn is deze pagina niet voor jou. 🙂

We laten je zien dat de Cubaanse cultuur, gevormd door tropisch socialisme, echt een andere is dan de Westerse. Mensen denken en doen dingen op een manier die wij niet kunnen begrijpen. Weet jij waarom ‘kapster’ een van de meest begeerde beroepen is? Wij wel :-). Jij ook als je CubaConga leest.

Cuba is niet domweg 50 jaar terug in de tijd. Zoals ‘Back to the Future 1, 2 en 3, en alle andere tijdreisgerelateerde films en boeken duidelijk uitleggen zorgen veranderingen in het verleden voor een totaal ander heden. Iedereen die Cuba analyseert vanuit een ‘zo was het bij ons 50 jaar geleden’ perspectief, zit er dus totaal naast. Cuba heeft gewoon een alternatieve tijdlijn. Wij laten je zien hoe dit parallelle universum werkt.

Alle facetten van het Cubaanse leven komen aan bod. We hebben, naast onze eigen observaties, goed naar toeristen geluisterd die voor het eerst naar Cuba kwamen. Als je ons boek gelezen hebt zul je meewarig glimlachen als je hun verhalen aanhoort…

Ik vind dat CubaConga verplichte lectuur zou moeten zijn voor iedereen die naar Cuba gaat of er meer over wil weten.

Als je het niet leest naaien de eerst vijf Cubanen die je ontmoet je een oor aan, waarna je het opgeeft en verder alle Cubanen negeert. Dat is zonde want de meerderheid van de Cubanen zijn leuke mensen!

De prijs van 12 is waarschijnlijk een kwartier na aankomst op Cuba terugverdiend. En zo niet, dan krijg je gewoon je geld terug.

Dat geldt ook als je het niet leuk vindt, er niets van opsteekt of welke andere reden dan ook. Ervaring leert dat mensen zelden hun geld terug vragen maar mocht je een refund willen dan is een simpel mailtje naar [email protected] voldoende.

Bonus tipje omdat je op deze pagina bent komen kijken:

Bij aankomst op het vliegveld staat er een enorme rij mensen die allemaal bij dat ene wisselkantoor (buiten rechts) CUCs willen wisselen. Wisselen gaat traag en de wachttijd is gemiddeld meer dan twee uur en ze lichten je op waar je doodmoe bij staat. Voordat je het vanuit een westers perspectief weg lacht… die rij is echt lang… Iedereen in het vliegtuig moet wisselen en iedereen uit het vliegtuig dat net voor dat van jou geland is ook. Rijen toeristen zijn moe en hebben dorst (want zonder CUC kun je geen water kopen.) Hiervoor zijn drie oplossingen:

 • Loop de trap op (in Havana) of naar de vertrekhal (ernaast in alle andere vliegvelden) en daar heb je ook een wisselkantoor, meestal zonder rij. Als er al een rij staat, dan zijn dat allemaal mensen die vertrekken en die hun CUC’s kwijt willen…
 • Loop rechtdoor bij de uitgang en steek de weg over. In de gallerij is nog een wisselkantoor, alleen weet niemand dat :-)…
 • Lees ons boekje voor een nog simpelere oplossing… Ook vertellen we je hoe je de enorme wachtrijen voor de douane kunt omzeilen…

Zo… de tijd die je op deze blog hebt doorgebracht heb je in ieder geval weer terug!

Nog veel meer praktische tips in het boek.

CubaConga wordt door de kenners onder andere aanbevolen door: Travelcreaterepeat en Edith heeft er verstand van, op het grootste Nederlandse CubaForum , Kim op reis is fan en we staan in de top 5 beste reisboeken bij Authentica Cuba  

Eigenlijk is iedereen die verstand heeft van Cuba enthousiast over ons boek 🙂

Dus:

checkmark  Wil jij (nog) meer uit je vakantie naar Cuba halen?

checkmark Wil je valkuilen herkennen of zelfs erop anticiperen? Zo leveren ze in plaats van ergernis, plezier op.

checkmark Wil je onnodige kosten vermijden?

checkmark Wil je dieper doordringen in Cuba en er meer van begrijpen?

checkmark Ben je een avontuurlijke reiziger? Wil je meer dan de doorsnee toerist?

checkmark Wil je schateren van de voorpret?

Lees dan ons boek CubaConga, de ondergrondse reisgids voor de individuele reiziger die niet bang is buiten de gebaande paden te treden.

We maken er een spel van om ervoor te zorgen dat jij een optimale tijd doorbrengt op Cuba. Cuba kan je ego en je beurs flink beschadigen als je geen benul hebt. CubaConga geeft je dat benul en nog een paar leuke weetjes, tips en adviezen ook.

Mocht je al op Cuba geweest zijn dan raden we je aan dit boek enkel te lezen als je over een gezonde dosis zelfspot beschikt! Wat ben jij erin getrapt :-).

CubaConga is een eBook en ligt binnen drie minuten in je inbox. Je krijgt een Zip bestand met daarin een ePub en een PDF zodat je zelf bepaalt hoe en op welk device je het leest. Je kunt dit boek dus op elk device lezen of natuurlijk uitprinten. Dat laatste hebben we liever niet, denk aan de natuur.

Ik doe deze week een experiment: Ik geloof dat iedereen die naar Cuba gaat mijn boek zou moeten lezen. Het bespaart je een hoop geld, geeft je een stapel nuttige en leuke inzichten en laat je Cuba op een dieper niveau zien en beleven dan welke andere gids dan ook. Toch zijn er mensen die, hoewel ze zich dat ongetwijfeld realiseren, niet op de bestelknop drukken. Ben jij zo iemand? Wil je het wel hebben maar heb jij besloten het niet te kopen? Mail me dan en vertel me waarom want als je met een goede reden komt, dan stuur ik het gratis… [email protected]

Natuurlijk blijft de ‘niet goed, geld terug’ garantie gewoon gelden. Alleen als je het voor niets krijgt… krijg je dat ook terug!

Si! Ik vind het belangrijk dat je het leest voor je naar Cuba gaat want een beetje voorbereiding maakt Cuba zoveel leuker voor je! Laat me je helpen want ik weet echt heel veel meer over Cuba dan jij en Cuba is echt anders dan je denkt:-). We zijn geen reisblogje! Reisbloggers zijn mensen die naar een land gaan, alle beginnersfouten maken en dan aan anderen uitleggen hoe ze die beginnersfouten ook kunnen maken. Wij wonen hier al 16 jaar en kennen Cuba voorzover dat mogelijk is!

Spam

Trump is allerlei duimschroeven aan het aandraaien bij Cuba… Dat zorgt er onder andere voor dat steeds meer spamfilters steeds strakker staan afgesteld zodra iets maar naar Cuba ruikt. Mocht je het niet binnen een half uur in je inbox hebben liggen, stuur dan een mailtje naar [email protected] zodat we met het antwoord in ieder geval geen last van die spamfilters hebben. Wij hebben ons verzet tegen Trump op orde :-).

Het komt altijd in orde. Dat is ook het devies op Cuba:’Uiteindelijk komt het altijd goed.’

Nog steeds twijfels? Google dan ff CubaConga reviews

We wensen je heel veel plezier op Cuba en met CubaConga!

2020 Editie

niet goed geld terug garantie

12,00

Je kunt via PayPal, Ideal of een Credit Card betalen.

 

79 Reacties

 1. Peter

  Op 30 april € 13,95 betaald voor CubaConga en de Cubaanse dimensie, maar alleen CubaConga mogen ontvangen. graag de Cubaanse dimensie ook nog sturen s.v.p.
  CubaConga reeds uitgelezen en reis in november naar Cuba, ga zeker mijn voordeel doen met de info over CubaConga.
  Groet, Peter

  Antwoord
  • Conga

   Hola Peter,
   Soms gaat er wat mis en gelukkig kunnen we daar Trump met zijn rare fratsen de schuld van geven. Soms blijkt het ook goed te gaan :-). Stuur ff een mail naar [email protected] dan sturen we je in het antwoord de download link van de Cubaanse Dimensie want als we hem je zo toemailen gaat hij vast een of ander Trumpspamfilter in.

   Antwoord
 2. Natascha Boel

  Goeiemorgen, Ik heb 2 dagen geleden het e-book besteld en betaald, maar nog niet ontvangen. Zou je het me willen mailen? Dank en groet, Natascha

  Antwoord
  • Conga

   Hola Natascha,
   Zie mijn antwoorden hieronder. Je boek is waarschijnlijk ergens op internet tegengehouden omdat iedereen bang is voor de sancties van Trump.
   Stuur ons een mailtje naar [email protected] dan komt ons antwoord (met het boek) door alle spamfilters heen!

   Antwoord
 3. Jan Brink

  Hallo,

  Ik heb op 18 juni het e-book Conga en Co via iDeal besteld en betaald,
  Maar niets ontvangen.
  Wil je me dit boek nog sturen.

  Antwoord
  • Conga

   Zie je inbox Jan, Dank voor je mailtje en veel plezier met het boek.

   Antwoord
  • Annemieke Brans

   Hallo ik heb het ook gekocht op 7 juli. Ik heb de download ontvangen maar ik kan hem niet lezen

   Antwoord
   • Conga

    Zie het antwoord aan Jan Annemieke,
    Trump en consorten maken het lastig op het moment… gelukkig hebben wij een plan B 🙂 (Wat je op Cuba altijd moet hebben!) Stuur even een mailtje naar [email protected] dan omzeilt het antwoord de US blockade en komt het goed!

 4. Hans de Groot

  ik heb op 21 juni het e-book besteld maar deze tot op heden niet ontvangen

  Antwoord
  • Conga

   Komt in orde Hans,
   Zoals reeds gemeld per mail… moet ff mijn laptop erbij hebben 🙂

   Antwoord
 5. Dennis Vermeer

  Wat een coole site, met veel info!

  Ik ben al maanden bezig mezelf in te leven, want weet als geen ander dat geen land hetzelfde is. Ik vertrek over 1,5 week naar Cuba, en het boek zou voor mij als verrijking kunnen dienen.

  Omdat ik van nature al onderhandelaar ben, (ik hoef bij voorbaat niet het geld terug) wil ik het boek best aanschaffen als je een kortingscode hebt 😉

  Ik zal zeker mijn recensie delen!

  Groet, Dennis

  Antwoord
  • Conga

   Korting op een koopje Dennis? :-)… Jij bent een geboren onderhandelaar inderdaad!

   Antwoord
 6. Marco

  Zojuist boek besteld, Cuba Conga Editie 2019 echter kan het niet downloaden. Kunt u het svp per mail naar mij sturen.

  Alvast bedankt,

  Mvg,

  Marco

  Antwoord
 7. annemarie

  hallo Conga
  ik he b 2 boeken besteld en betaald maar kan alleen cuba conga dimensie downloaden. Cuba conga 2018 kunnen we niet dowloaden. “Downloadlimiet bereikt”
  wat te doen?

  Antwoord
  • Conga

   Check je mail en alles komt goed Annemarie 🙂

   Antwoord
 8. femke

  Ik heb het boek besteld en betaald, maar nu kan ik hem niet downloaden want het download limiet is bereikt.
  graag hoor ik hoe dit kan en hoe ik dit boek toch kan ontvangen?

  Antwoord
 9. Willem Trouwen

  Hallo Conga,
  Net het boek CUBACONGANL2018 besteld, even wat informatie van mijn kant.
  Ik ben nu op het moment van schrijven aan het werk in de haven van Santiago de Cuba.
  Ik werk als machinist aan boord van de sleephopperzuiger “LELYSTAD”.
  Ik was hier voor het eerst in 1985, in Havana, ja zo oud ben ik al, maar voel ik me niet ;-)))
  In 1985 was er geen Internet aan boord van de schepen, nu is dat heel gewoon en daardoor
  was het mogelijk om dit boek direct te ontvangen, dankzij het digitale tijdperk.
  De betaling en levering verliep zonder problemen en daarvoor mijn hartelijke DANK.
  Ik ben het boek meteen gaan lezen, tijdens mijn werkzaamheden in de controlekamer,
  want daar staat tenslotte de computer ;-)))
  Ik ben van mening dat de schrijver zich heel goed heeft verdiept in het leven op Cuba en leven van de Cubanen.
  Wij hebben lokale loodsen aan boord, die ons begeleiden als we naar binnen varen om te gaan baggeren en als je luistert
  naar hun verhaal hoe het er hier in Cuba aan toe gaat , dan ga je je als Hollander beseffen hoe goed wij het eigenlijk wel hebben.
  De lokalen zijn allervriendelijkst en verdienen respect.
  Iedereen zou dit boek moeten lezen voordat hij of zij Cuba gaat bezoeken, het zou verplicht gelezen moeten worden op scholen wereldwijd. Ik heb, naar aanleiding van dit boek nog meer respect gekregen voor de lokale bevolking van Cuba, daar zouden een hoop mensen in de westerse cultuur nog wat van kunnen leren.
  Ik ben de auteur dan ook zeer Dankbaar voor het feit dat deze informatie verkrijgbaar is via de digitale snelweg van vandaag en de prijs van het boek, staat in geen verhouding tot het plezier wat ik er nu al aan beleefd heb, (ik ben nog maar op bladzijde 37 😉
  Dit digitale boek is zijn geld dubbel en dwars waard.
  Nogmaals Dank.

  Met vriendelijke groet, vanuit Santiago de Cuba ;-)))

  Willem Trouwen
  (Machinist a/b TSHD LELYSTAD)

  Antwoord
  • Suus

   Hola,
   Ik ben het helemaal met Willem eens! Ben 15 jaar geleden n weekje op Cuba geweest, vanuit México, dus totaal onvoorbereid. Wil het Cuba van nu ontdekken en ga in februari voor n tijdje door Cuba reizen. Heb n aantal maanden Cubaanse vrienden in huis gehad, die hier wat hebben kunnen klussen. Door hun verhalen ook n andere kijk op het land gekregen, hoewel ik al redelijk wat “latino-ervaring” had. En natuurlijk verdienen ze respect! Net als ieder mens. Hun manier van denken en leven is vaak heel anders, maar stel je eens voor hoe het moet zijn om niet in vrijheid te kunnen leven…
   Ieder mens wil uiteindelijk zijn eigen keuzes maken, het beste voor zijn kinderen en zijn dromen volgen. Vaak wordt het succes hiervan bepaald door de plek waar je geboren bent.als je dan niet beschikt over een flinke dosis levenskunst en humor, wordt het leven wel heel moeilijk! Dat respecteer ik zo aan de paar Cubanen die ik wat beter ken!
   Ik heb Alle drie de boeken besteld in maart 19, en in een adem uitgelezen. Sommige dingen verrassend nieuw, sommige dingen ook een feest van herkenning. Ontzettend leuk en boeiend geschreven😂
   Nu ben ik bezig met een reis naar Cuba te plannen in februari, maar kan ik de downgeloade boeken niet meer terugvinden in mijn ibooks bieb? De link die destijds per mail gestuurd werd werkt ook niet meer?? Wat doe ik fout??
   Is editie 2020 de nieuwe versie ( meen me te herinneren dat je iedere keer nieuwe gratis updates krijgt?) en werkt de oude link daarom niet meer? Wat kan ik het beste doen?
   Alvast bedankt en zeker voor alle waardevolle tips en voorpret die ik al gekregen heb😉

   Antwoord
   • Conga

    Zie je inbox Suus 🙂

 10. Ilse

  Hi! Het boek lijkt me erg interessant, het lukt me echter niet om hem te kopen. Bij alle betaling opties krijg ik de melding dezelfde melding; niet mogelijk. Kunnen we het op een andere manier regelen? Groeten, Ilse

  Antwoord
  • Conga

   Dank je Ilse,
   We zien dat we een probleem hebben… Zie ondertussen je inbox (eventueel je spam) voor de oplossing.
   Inmiddels werkt het bestelsysteem weer…

   Antwoord
 11. Jelle

  Zeer interessant boek. Bevat humor en keiharde lessen. Ik waag a.s. dinsdag de reis naar Cuba. Dankzij de lessen van de heer Piep van Piep weet ik dat ik mijn grote mond open MAG trekken op Cuba. Eén punt van kritiek; in het boek worden sommige verhalen dubbel verteld. Daarom eis ik de helft van het aankoopbedrag terug. Dit bedrag kan teruggestort worden op mijn rekening.

  Deze punto heeft lessen geleerd.

  Antwoord
  • Conga

   Hola Jelle,

   Fijn dat je het leuk en leerzaam vindt. Goede reis!
   De helft lijkt me overdreven, je lijkt me niet ontevreden… Dat dubbele verhaal is om het goed duidelijk te maken. Het woord ‘Cuba’ komt ook heel vaak voor in het boek. Onderhandelen is belangrijk op Cuba… als je me je rekeningnummer geeft stort ik 4,95 terug 🙂

   Antwoord
 12. Jenny

  Hallo,

  Komt er ook een 2018 editie? En zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

  Alvast bedankt,

  Mvg Jenny.

  Antwoord
  • Conga

   Dit is al een 2018 editie… We updaten het boek elk half jaar… dus de volgende update komt ergens in juni/juli…
   Veel mensen willen (om de een of andere reden) de 2019 editie in 2017 maar dat kan dus niet… Wij hebben geen glazen bol maar als je wilt noemen we de huidige editie gewoon de 2020 editie! 🙂

   Antwoord
  • Conga

   Update: de 2019 editie ligt nu in de schappen!!

   Antwoord
 13. Nadi

  Hola,
  We willen graag het boek kopen aangezien we heel binnenkort naar Cuba afreizen. Maar we beschikken helaas niet over hogervermelde betalingswijzes. Is er een alternatieve manier ?
  Alvast bedankt.

  Antwoord
  • Conga

   Hoe zou je willen betalen?

   Antwoord
 14. Maurice Pot

  Aangeschaft maar de downloadlink geeft een error. Ook gemaild.

  Grt,

  Maurice

  Antwoord
  • Conga

   Dank voor de heads up Maurice,
   We weten dat er een probleem is. Trump is de duimschroeven aan het aandraaien en het internet is bang het embargo te overtreden. Voorlopig versturen we het boek dus handmatig tot we iedereen (alweer) ervan overtuigd hebben dat het verkopen van een boekje over Cuba niets te maken heeft met het US embargo.Omdat we op Cuba zitten doen we dat 1 keer per dag. Internet is lastig hier 🙂
   Sorry namens Trump en de Republicans Party…
   Zie je inbox!

   Antwoord
 15. Boudewijn Montauban

  Beste mensen,
  Boek besteld maar alleen als zip bestand te downloaden terwijl ik dacht dat ik het als Pdf zou kunnen downloaden. Mijn vriendin had ik link gegeven die heeft ook 1 download gedaan. Met iPad kan ik niets met zip bestanden. Ik heb ook geen downloads meer en nog geen letter gelezen. Dat is wel jammer temeer daar ik morgen naar Cuba ga en het boek graag aan boord had willen lezen. Kunt u iets voor mij betekenen?
  Bestelnummer#1763
  Vriendelijke groet
  Boudewijn Montauban

  Antwoord
  • Conga

   Hola Boudewijn,
   We hopen dat we nog op tijd zijn… zie PDF in je inbox… (overigens zit er in het ZIP file een PDF en een Epub zodat je het werkelijk op elk device kunt lezen.)

   Antwoord
 16. Rafael Gonzalez Alonso

  Hola,

  Ik wil graag CubaConga editie 2017 ontvangen maar wil niet mijn betaling doen via Paypal.
  Op welke andere wijze kan ik de betaling doen ?

  Gracias y Recuerdos,

  Rafael González Alonso

  Antwoord
  • Conga

   Hola Rafael,
   Zoals je misschien ziet wordt deze vraag vaker gesteld. Daarom beantwoorden wij hem in de FAQ (vaak gestelde vragen) hierboven.
   Dat om te voorkomen dat we hem elke keer weer opnieuw moeten beantwoorden :-).
   Maar het antwoord is: ‘stuur een mailtje naar [email protected]

   Antwoord
 17. Henriette

  Goedemiddag,

  Ik wil het book graag bestellen, maar ik wil geen paypal account, maar gewoon met creditcard betalen. Hoe doe ik dat ?

  Antwoord
  • Conga

   Die vraag wordt regelmatig gesteld Henriette… Daarom staat het antwoord onder de FAQ’s… Maar een mailtje naar [email protected] is vaak genoeg…

   Antwoord
 18. Thomas

  Wat een geweldig boek, heel humoristisch maar met veel praktische tips geschreven. We hebben er veel aan gehad tijdens onze auto-rondrit door Cuba. De aanschafprijs hadden we er na 2 dagen er al uit bij de bekende auto-onderhoud truc. En met de ‘where are you from’: La Lisa heb je zelfs de meest volhardende verkoper snel aan het lachen.
  Zeker kopen als voorbereiding op je rondreis!

  Antwoord
  • Irma

   Hallo Thomas,
   Wij zijn van plan in december een rondreis door Cuba te maken, kun je mij vertellen hoe rijden in Cuba gaat, ik begrijp dat je niet met navigatie kunt rijden.
   Ik hoop op een antwoord

   Antwoord
   • Conga

    Je kunt de app maps.me downloaden en de Cubaanse kaart offline gebruiken op je smartphone.

 19. FrédériqueP

  Hi Conga, ik heb jullie onlangs een mail gestuurd maar heb hierop nooit antwoord gehad.. Ik hoo nog reactie te krijgen voordat ik op vakantie ga!!

  Antwoord
  • Conga

   Dan zou ik dat mailtje nog een keer sturen Frédérique (en dan misschien ff adres controleren)… Wij weten van niets…

   Antwoord
   • FrédériqueP

    Het spijt mij heel erg! Ik had inderdaad een verkeerd adres ingetikt.Hopelijk leest u het nog voor aanstaande woensdag, de dag dat ik met mijn broer naar Cuba vertrek!!

   • Conga

    Gelezen en beantwoord Frederique 🙂

 20. E

  Goedenavond,
  Het lijkt erop dat Amazon een 2017 versie van bovengenoemd boekje beschikbaar heeft.
  Is dit hetzelfde boekje en zo ja, leveren jullie de 2017 editie ook in het Nederlands?

  Antwoord
  • Conga

   Die komt eraan… 2017 is nog best lang…
   Maar als we de 2016 versie speciaal voor jou nou eens 2017 noemen?
   Inmiddels staat ook de Nederlandse verie 2017 online…

   Antwoord
   • E

    Daar kan ik mee leven… 🙂
    Als ik wil bestellen kom ik terecht op de PayPal pagina, maar ik wil graag met creditcard betalen.
    Kan dit zonder een PayPal account aan te maken?
    Graag hoor ik van jullie!

   • Conga

    Zoals je misschien ziet is dit een veel gestelde vraag. Daarom beantwoorden we hem bij de FAQs (Veel Gestelde Vragen) http://www.cubareizen.com/faq

   • Conga

    Inmiddels staat de 2017 editie online 🙂

 21. klomper

  Ik wil dit ebook graag bestellen maar ik krijg steeds de Paypal en ik wil met een creditcard betalen, graag advies.

  Antwoord
 22. Rosanne

  CubaConga, ik ben erg benieuwd naar jullie boek! Ik heb deze gisteren besteld, om alvast in de stemming te komen. Helaas heb ik niets ontvangen en wel al betaald (of was dit juist dé tip van jullie boek?). Hoor graag! Groetjes,
  Rosanne

  Antwoord
 23. H

  Hallo,
  Volgende week vertrekken we naar Varadero van waaruit we 5 dagtrips georganiseerd hebben.
  1 Ding is mij nog niet duidelijk: kunnen we op het resort onze Euro’s inwisselen voor Cucs? Of kan dat alleen bij banken/wisselkantoren?

  M.vr.gr.
  Roos Smit

  Antwoord
 24. Jolanda

  Hoi Hans,
  Ik heb in december 2015 het boekje gekocht. Nu is het bijna zover. Over enkele weken vertrekken wij naar Cuba.
  Is de info van toen nog actueel of is versie 2016 ineens erg ge-update??
  En ik vraag me af in hoeverre is het noodzakelijk spaan te kunnen spreken?
  Het lijkt mij dat een hoop dingen uit het boekje alleen mogelijk zijn wanneer je spaans spreekt.
  Ik hoor het graag.
  Gr. Jolanda

  Antwoord
  • Conga

   Hola Jolanda,

   De veranderingen gaan snel op Cuba op dit moment. Daarom ff in je inbox kijken daar ligt (eventueel in de spam) de 2016 versie die op een aantal punten is geupdate.

   Spaanplaten is wel handig maar je komt met handen en voeten een heel eind!

   Veel voorpret!

   Antwoord
 25. Rinus

  Ik wil dit ebook graag bestellen maar ik krijg steeds de Paypal en ik wil met een creditcard betalen, graag advies.

  Antwoord
  • Conga

   Zie je mailbox Rinus.

   Antwoord
 26. ineke janssen

  Ik wil Cuba Conga graag bestellen maar via ideal betalen. heb geen creditcard.

  Antwoord
 27. Hilde

  Wij gaan een week met een groepsreis, de laatste week is een strandvakantie. Ik ben wel nieuwsgierig naar de tips, maar denk dat de gidsen het vaak ook weten….dan betaal ik teveel denk ik.

  Antwoord
  • Conga

   ‘dan betaal ik teveel denk ik’
   Als je op de gidsen vertrouwt betaal je veel te veel Hilde… Dat is hun vak…

   Antwoord
 28. Lisette Mensonides

  Is het ook handig voor fietsende Cubagangers? Oftewel: staan er naast allerlei handige en praktische tips ook fietstips in?
  groet, Liz

  Antwoord
  • Conga

   Het gaat over Cuba Lisette. Als je dus door Cuba gaat fietsen staan er allerlei handige tips in :-)…
   Het gaat niet over fietsen… Maar een tip voor fietsers zou zijn: overnacht op een Campismo

   Antwoord
 29. Jeroen Leus

  2 reisgidsen en vele sites gelezen. Gevoel dat ik nu gelezen heb wat er te lezen valt, tijd om te gaan.

  Thailand zijn we ook met ons gezin rodns getrokken, net als Florida sn Maleisië. Wat reisgidsen en internet was altijd genoeg.
  Dus: waarom cuba conga? Hoe weet ik dat ik tips lees die ik niet al gelezen heb?

  Antwoord
  • Conga

   Heb je al veel dingen gevonden op deze site die je al gelezen hebt Jeroen?

   Zo weet je dat dus… Wij wonen op Cuba en kijken echt anders tegen de zaken aan als de gemiddelde reisgidsschrijver die twee weken rondtrekt en alles geloofd wat hem verteld wordt.

   Het bewijs van de pudding zit echter in het eten 🙂

   Antwoord
 30. Marloes

  Hallo, ik heb u gemaild over dit boekje. Graag even een reactie! 🙂

  Antwoord
  • Conga

   en toch had je stiekum al antwoord in je mailbox voor je deze reactie plaatste 🙂

   Antwoord
 31. sara

  CubaCongo, heel erg bedankt voor het op papier zetten van alles wat er in jullie/uw boek staat. Het is echt een must have voor je op reis gaat. Alleen heb ik 1 vraagje.. waarom zo geheimzinnig over de auteur? 😛

  Antwoord
  • Conga

   Dat mag je best met een korreltje zout nemen Sara… 😛

   Antwoord
 32. Anna Dings

  Als veel mensen jullie boek aanschaffen zorgt dit ervoor dat de bruikbare tips en budget tips niet meer werken want dan is het business als usual. (Wacht)rijen, stijgende prijzen en drukte omdat iedereen juist die dingen wilt zien en beleven. Waarom dan toch jullie boek lezen?

  Antwoord
  • Conga

   Omdat het nog lang niet zover is dat iedereen het gelezen heeft Anna…

   Nog laaaaang niet 🙁

   Antwoord
 33. wim van ziel

  Boekje Cuba conga zijn zeker ervaringen en tips van een aantal jaren geleden?
  Wat heb ik er aan in juli 2016 graag uitleg waarom het heden ten dage nog actueel is.
  gr wim

  Antwoord
  • Conga

   Het is de afgelopen weken geleden geheel herzien Wim… De 2016 versie is heel 2016 actueel :-)… Dus geen ervaringen en tips van een paar jaar geleden… Het voordeel van een ebook is dat je het up to date kunt houden…

   Antwoord
 34. SIMONS MIREILLE

  Ik zou de cubaconga gids willen bestellen maar heb geen credit card kan ik het ook met mijn gewone belgische bankkaart betalen?
  Mvg
  Mireille

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *