Local Hero (locale gids Havana)

Ha! Eindelijk erkenning! Ik ben een lokale held…

TripUniq uit Barcelona, een leuke startup die tripadviezen geeft, is haar vleugels aan het uitslaan heeft me gevraagd om Lokale Havana Held te worden… Leuke site die ongelofelijk eenvoudig werkt… Neem een lokale gids voor Havana!

Hoe werkt het?

Je gaat TripUniq, vertelt wat je wel en niet wilt en wat je interesses zijn. Hoeveel dagen je in Havana wilt doorbrengen, wat je budget is en je lapt een paar euro (in mijn geval 20) per dag… Ik krijg dat allemaal in mijn inbox, kan met een handige app een persoonlijk Trip-advies voor je samenstellen en die krijg jij dan op je telefoon.

En die app werkt offline! (wel zo handig in Havana.) Ik loods je stap voor stap door Havana… Je hoeft enkel de route op de app te volgen voor een unieke, aan jouw wensen aangepaste Havana ervaring. Eerst CubaConga lezen, anders durf je het vast niet aan ;-).

Ik, als lokale held (kan het niet vaak genoeg zeggen… klinkt zo lekker)… Lokale Held… Ik, de lokale held dus, kan heel eenvoudig op de site van TripUniq jouw dagen in Havana plannen. Ik specialiseer me natuurlijk in het ondergrondse Havana… Oud Havana kun je prima zelf bezoeken… gewoon de ‘sokken in wandelsandalen’ volgen. (Hoewel ook daar best wat plekken zijn die zich niets van de gebaande paden aantrekken). Maar als je meer wilt dan dat, ben ik, de lokale held dus, jouw man…

Echt lokaal

Ik neem je mee naar de lokale hotspots die niemand kent, naar mijn favoriete restaurantjes waar de prijs/kwaliteit ratio erg hoog is (daarom zijn ze mijn favoriete restaurantjes). Laat je plekken zien die weinig toeristen kennen en laat je avonturen beleven die je thuis de sterkste verhalen opleveren. Kortom, ik zorg ervoor dat jouw Havana ervaring bijzonder wordt en nog goedkoper ook…

Had ik al gezegd dat ik lokale Havana held ben???

Wil jij dus individueel door Havana trekken, de bijzondere dingen zien die bij jouw interesses aansluiten en dieper Havana in dan het gros van de toeristen? Laat mij je dagen in Havana dan plannen. TripUniq.

Sowieso is het een briljant concept… als je niet met mij in zee wilt (en daar kan ik me wat bij voorstellen) neem dan een van de andere local hero’s in ‘dienst’. Het maakt je Havana ervaring stukken rijker, interessanter en nog goedkoper ook want elke lokale held wil je zijn favoriete plekjes laten zien.  Sowieso is een lokale digitale vriend voor een paar euro per dag een goed idee in een stad als Havana.

Boek dus mij of een van mijn amigos voor een paar dagen uniek Havana!

Het is nog risico vrij ook want ze hebben, net als wij, een ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Nog een gratis tip die je uren gaat besparen op Cuba? Klik HIER

Aanbevolen artikel:

Een held is een held en Havana es Havana.

Taxi-oorlog in Havana.

Reacties zijn uitgeschakeld.