Cuba All Inclusive

Cuba is bij uitstek het land om NIET all inclusive heen te gaan!

De resorts hebben helemaal niets met het echte Cuba te maken.

Het eten is redelijk. In vergelijking met alle andere all inclusive resorts in de wereld is de kwaliteit van de Cubaanse resorts belabberd (of niet al te best). De bedden zijn slecht, de kamers ook. Het hotel is ergens de laatste tien jaar één of twee sterren verloren maar dat is nog niet tot je reisgids doorgedrongen. Soms zijn de sterren letterlijk van de gevel gevallen!

All inclusive: Beter Canarische weilanden dan Cuba!

Voor een goed all inclusive kun je beter naar de Kanarische weilanden gaan of de Turkse Riviera.

In de Cubaanse resorts werken de plastic Cubanen. Dit zijn niet de echte Cubanen, dit zijn de mensen die een zeer goed inkomen verdienen door te doen alsof ze arm zijn. Resorts zitten vol met domme toeristen (die zich totaal niet verdiept hebben in Cuba) en nep Cubanen. Zodra je buiten het resort komt zijn de Cubanen die daar rondhangen ronduit oplichters (die hangen daar namelijk alleen rond in de buurt van je resort om een slaatje uit de enkele toerist te slaan die buiten de all inclusive komt).

Cuba als avontuur!

Cuba is een land bij uitstek voor avontuur. (de show bij het zwembad op een all incusive is zeker geen avontuur!). Je moet er in Cuba opuit trekken! Het is veilig en spannend tegelijk.

Ons boek is dan ook niet bedoeld voor all inclusive vakantievierders maar voor de avontuurlijke reiziger die met een open mentaliteit op zoek is naar bijzondere ervaringen. Die vind je niet achter de hekken van een all inclusive!

Trek er dus op uit als je naar Cuba wilt. Laat ons je daarmee helpen! We hebben een handige gids vol tips en trucs die je nergens anders vindt. Laat je inspireren door CubaConga en bestel het hierboven of lees een stukje om voor jezelf te bepalen dat je het inderdaad wilt hebben…

Laat die all-inclusives lekker links liggen. Cuba heeft zoveel meer te bieden!